Perdah Makinesi Nedir ?

12-01-2022 15:54
Perdah Makinesi Nedir ?
Perdah Makinesi
Perdah makinesi, dökülmüş olan betonların sertleşmesinden sonra çok daha pürüzsüz bir hal alması için kullanılmaktadır. Perdah makinesi ile betonun aralarında kalan tüm boşluklar kapatılarak beton çok daha sağlam bir hale getirilmektedir. Bu amacın yanı sıra söz konusu makinenin betonu zımparalamak ve parlatmak için de kullanıldığını ifade edebiliriz. 
Perdah makinesi yapısı ve özellikleri itibari ile helikoptere benzemektedir. Bu nedenle inşaat sektöründe helikopter olarak da anılmaktadır. İçerisinde yer alan fan benzeri parçalar keskin parçalar olup helikopterin profesyonel bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır. Helikopter, hızlı çalıştırıldığında hızlı bir şekilde dönen bu bıçaklar betonun yüzeyinin kesilmesini ve parlatılmasını sağlamaktadır. 
Helikopter Nasıl Kullanılır?
Son derece geniş bir kullanım alanına sahip olan helikopter, rahat kullanıma da sahiptir. Şap zeminlerde bu makinenin rahatça kullanılması doğrultusunda kullanım amacına uygun sonuçlar elde edilebilmektedir. 
Bu makinenin kullanımından önce betonun gerekli sertliğe ulaştığından emin olmanız gerekmektedir. Bu doğrultuda beton yüzeyde herhangi bir şekilde çimento kalıntısı bulunmayacaktır. Bıçaklarda da bozulma tehlikesi meydana gelmeyecektir. Bıçaklara çimentonun gelmesi durumunda uzun sürede bozulmalar gözlemlenebilmektedir. 
Perdah Makinesi Fiyatları
Geniş kullanım alanına sahip olan bu ürünlerin fiyatları bireyler tarafından merak edilen konular arasındadır. Modeline ve özelliklerine göre bu ürünlerin fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir. Perdah makinesi fiyatları ile ilgili bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçebilir ve bilgi alabilirsiniz.  
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.