Beton Asfalt Freze Makinesi Nedir ?

16-06-2021 11:25
Beton Asfalt Freze Makinesi Nedir ?
Beton Asfalt Freeze Makinesi
Beton asfalt freze makinesi, asfalttaki seviye farklılıklarının temizlenmesini sağlamak ve meydana gelen pürüzlerin giderilmesine yardımcı olmak için tercih edilen bir makinedir. Boya ve yapıştırıcı gibi çeşitli kalıntılarında ortadan kaldırılmasını sağlayan beton asfalt freze makinesi, terazzo ve epoksi gibi malzemelerin sökülmesinde kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra ahırlarda kaymaz olukların yapılması için de son derece ideal olarak bir üründür. 
Beton ve asfalt gibi çeşitli sert malzemelerin üst katmanını işleyebilmek için kullanılmakta olan bu makineler adeta öğütme işlemi gerçekleştirmektedir. Freezelemekteki en önemli ve tek amaç çeşitli malzemelerden beton ve asfaltın ayrılmasını sağlamaktır. Bu doğrultuda temel parametre olarak kesicinin derinliği ve genişliği önemlidir. 

Beton Asfalt Freeze Makinesi Neden Tercih Edilir?
İnşaat sektöründe sık sık talep gören bir makine çeşidi olan beton asfalt freze makinesinin temel olarak zeminin pürüzsüz bir hale getirilmesi için kullanıldığını ifade edebiliriz. Çalışırken son derece tozlu bir ortam oluşturan bu makine büyük bir makine çeşididir. Bu nedenle çok fazla yer kaplamakta ve toza neden olmaktadır. Bu doğrultuda çalışma sistemi olarak endüstriyel elektrikli bir süpürgeye bağlanacak şekilde üretilmiştir. 
Son derece kaliteli ve güvenilir bir şekilde sizlere sunulan bu ürüne sahip olmak artık çok kolay. Siz de beton asfalt freeze makinesine sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bizimle iletişime geçerek bu ürünle ilgili daha detaylı şekilde bilgi alabilir ve sipariş verebilirsiniz. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.