Perdah Makinası

16-06-2022 10:08
Perdah Makinası

Perdah Makinası

Perdah makinası kullanımı inşaat sektöründe her geçen gün artış gösteren bir eylemdir. İnşaat sektöründe ve küçük inşaat işlerinde kullanımına yer verilen perdah makinası çeşitli modelleriyle ve uygun fiyatlarıyla Betoncular İnşaat Makinaları firmamızda yer almaktadır. Müşteri memnuniyetini göz önüne alarak her zaman en kaliteli ve sıfır makinalarımızı sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Dökülmüş olan betonların sertleşmesinden sonra daha pürüzsüz bir hale gelmesi için kullanılan bu makineler helikopter olarak da adlandırılır.

Perdah Makinası Nedir?

Perdah makinası bir diğer adıyla helikopter olarak bilinen makinalar betonların sertleşmesi için kullanılan makinalardır. Betonun zımparalanmasında ve sıva olarak yerleşmesinde oldukça önemli bir makine türüdür. Kullanıldığı sürece betonların pürüzsüz kıvam almasını ve kuruma esnasında daha sıkı ve hızlı şekilde kurumasını sağlar. Perdah makinası sayesinde betonların aralarında kalan boşluklar dolu bir hâl alır. Bu makinelerin kullanımı;

·İnşaat sektöründe daha profesyonel bir yapıt sağlar.

·Betonların tüm boşluklarının kapanmasını sağlar.

·Geniş bir kullanım alanına sahip olduğundan kullanım olanaklarında rahatlık ön plandadır.

·Alanında uzman operatörler tarafından kullanılırlar.

·Şap zeminlerde kullanıma uygundur.

·Makineyi kullanmadan önce betonun gerekli sertliğe ulaşmış olması gerekir.

Çimento ve kumlu karma işlemlerde pürüzsüzlüğü ancak perdah makinası ile sağlamak mümkündür. Bu nedenle kullanımı aynı zamanda profesyonel işler yapılmasına yardımcı olur. Helikopter adıyla da bilinen bu makineler çalışma esnasında herhangi bir duman salınımı yapmadığından çevre dostu özellikler de taşır. Saha betonlarında, depo betonlarında, otopark betonlarında ve endüstriyel alanlarda kullanılan perdah makinaları ile profesyonel görünümler elde etmek de mümkündür.

Perdah Makinesi Ne İşe Yarar?

Perdah makinası kullanımı hem profesyonel hem de oldukça basit bir işlemdir. Boşluksuz ve son derece pürüzsüz görünen betonlar elde etmek için perdah makinası kullanımına yer vermek gerekir. Zeminlerin uzun yıllar boyunca bozulmaması, kırılma ve çatlama meydana gelmemesi için makinaların kullanımına inşaat sektöründe sık sık yer verilir. Betoncular İnşaat Makinaları firması olarak tüm makinelerimizde olduğu gibi perdah modellerimizde de daima üst düzey standartlarda ürünler sizlere sunuyoruz. Bu makineler;

·Dökülen betonların sertleşmesini sağlar.

·Betonların pürüzsüz görünümü için gereklidir.

·İçten yanmalı motor tasarımları sayesinde ayarlamaları operatöre göre yapılabilir.

·İnşaat sektörünün vazgeçilmezleri arasında yer alan bu makineler zeminin işlenmesinde de önemli bir rol oynar.

·Hızlı dönen bıçakları sayesinde betonların yüzeylerini kesmeye yarar.

·Zımpara atmak ve betonu parlatmak için ideal düzeyde çalışma alanı sunar.

·Betonları düzeltmek için kullanılırlar.

Boşlukları kapanan betonlar daha sağlam ve estetik bir görünüme kavuşur.

Perdah Makinesi Kullanım Alanları Nelerdir?

Perdah makinası kullanım alanlarında temel olarak inşaat sektörü ön plana çıkar. Bu makineler;

·Endüstriyel alanlarda,

·Ticari sahalarda,

·Yol yapım çalışmalarında,

·İnşaat yapılarında kullanılır.

Çok keskim bıçaklara sahip olan perdah makineleri aynı zamanda;

·Depo yapımlarında,

·Zemin kat yapılarında,

·Otoparklarda,

·Havaalanlarında,

·Alışveriş merkezlerinde,

·Şantiye alanlarında da başlıca kullanılan makinelerdir.

Perdah Makinası Nasıl Kullanılır?

Perdah makinası kullanımı için operatör olmak gerekir. Özellikle de inşaat sektöründe çalışan tüm operatörler ve beton ustaları bu makineleri kolaylıkla kullanabilirler. Farklı boyutlarda, farklı özelliklerde ve farklı fiyatlarda sunduğumuz makineleri kullanım amacına uygun şekilde temin etmek gerekir. Yapısı ve özellikleri itibariyle görünümü bir helikopteri andırmaktadır. Hızlı şekilde çalışan makinenin bıçakları da oldukça hızlı döner. Bu nedenle kullanım esnasında oldukça dikkatli olmak, iş güvenliğini sağlamak, baret, eldiven ve koruyucu gözlükler takmak önemli hususlar arasında yer alır. Kullanım amacına uygun şekilde kullanıldığı takdirde oldukça güzel neticeler elde edilmektedir.

Perdah Makinası Modelleri

Perdah makinası modelleri kendi içerisinde iki kategoriye ayrılır;

1. Tekli Perdah Makinası Modelleri

a.Elektrikli 60’lık Köşe Perdah Makinası,

b.Benzinli 60’lık Köşe Perdah Makinası,

c.Elektrikli 70’lik model,

d.Benzinli 70’lik model,

e.Dizel 90’lık model,

f.Benzinli 90’lık model,

g.Benzinli 120’lik model,

h.Elektrikli 120’lik model

2. Çiftli Perdah Makinası Modelleri

a.Çiftli makine 70’lik,

b.Çiftli makine 90’lık olarak karşınıza çıkar.

Tüm makine modellerimizde motor gücü ve itme gücü, bıçak keskinliği ve diğer özellikler farklı olarak ayrılır. 12 aylık garanti süresi sunduğumuz bu makinelerimizde motorun üst kısmında bulunan ipleri çekip ip sonuna dayanana dek kurulum sağlayabilirsiniz. Benzinli modellerimizde deponun dolu olduğundan emin olmak gerekir. Aynı zamanda gaz kolundan gaz vererek çalıştırmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Elle itilen tekli modellerde üzerine binip gezilebilir şekilde kullanım olanağından faydalanabilirsiniz.

Perdah Makinası Fiyatları

Perdah makinası fiyatlarını daima müşteri memnuniyeti gereği ideal seviyede tutmaktayız. Fiyatlarımız genellikle sabit değildir. Makinelerin;

·Motor gücüne,

·Ebatlarına,

·Elektrikli, benzinli ve dizel olmasına göre,

·Tekli ya da çiftli nitelikte olmasına göre,

·Üzerine binilebilen ya da sadece manuel olarak kullanılabilen modeller olmasına göre fiyat farklılıkları ortaya çıkmaktadır.

Ancak tüm makine modellerimizde olduğu gibi perdah modellerinde de daima iyi fiyatlar sunmakta ve makinaların uzun kullanım ömrünü sizlere kanıtlamaktayız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.