Rögar Açma Makinası

16-06-2022 10:12
Rögar Açma Makinası

Rögar Açma Makinası

Rögar açma makinası Betoncular İnşaat Makinaları firması olarak sunduğumuz üst düzey makine modelleri arasında yer alır. Kullanımı oldukça profesyonel olan ve rögarlarda meydana gelen sorunların giderilmesi için açılmasını sağlayan makine modelleridir. Rögar kapaklarının alt kısımlarında kanalizasyon alanları mevcuttur. Çeşitli bazı faktörlerden ötürü bu rögarlarda tıkanıklık, koku ve kaynama gibi sorunlar meydana gelerek çevreye ve bireylere zarar vermeye başlayabilir. Hem kötü kokuları gidermek hem tıkanıklıktan kurtulmak adına mutlaka rögar açma makinası ihtiyaç duyulan araç gereçlerden temelidir.

Rögar Açma Makinası Nedir?

Rögar açma makinası rögar kapaklarının sıkılığını gevşetmek ve insan gücüne gerek kalmadan açmak için kullanılan makine modellerinden birisidir. Kanalizasyonlar birçok farklı atık malzemenin çeşitli borular ile taşındığı ve biriktiği alanlardır. Kokuların, bakterilerin ve mikropların çoğaldığı bu kanalizasyonların sorun olmasa dahi düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Bu nedenle de rögar kapaklarının açılması gerekir. Kapaklar açıldıktan sonra da rögarda bulunan tıkanıklığı gidermek adına rögar açma makinası kullanılır. Bu makinelerin kullanım amaçları şu şekilde sıralanır;

·Sel suları ve doğal afetler sonucu rögarlarda tıkanıklık meydana geldiğinde,

·Kentleşme ve alt yapı çalışmaları sonucunda rögarlara su dolduğu zaman,

·Rögara girmemesi gereken atıklar bu alana karıştığı zaman,

·Çevreye rögardan kötü bir koku ve duman yayılmaya başladığı zaman,

·Bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde kimyasal malzemeler rögar kanallarına karıştığı takdirde makinelerin kullanım amacı devreye girer.

Rögar açma makinelerinin kullanılmasındaki en önemli etken kanalizasyon atıklarının çeşitli faktörlerden ötürü tıkanıklıklara yol açmasıdır. Bir tıkanıklık meydana geldiği zaman insan sağlığı ve çevre sağlığı olumsuz etkilenmeye başlar. Önceki dönemlerde böyle bir sorun karşısında rögarların tıkanıklığını gidermek bir hayli zordu ve günler boyu çalışma yapmak gerekirdi. Ancak günümüzde gelişen teknolojinin de verdiği hassasiyetler Betoncular İnşaat Makinaları firması olarak bu tıkanıklıkları gidermede önemli bir role sahip olan makinalarımızı sunmaktayız.

Rögar Açma Makinası Modelleri

Tamamen teknolojik bir şekilde kullanıma hazır olan rögar açma makinası Betoncular Firması olarak sunduğumuz bir modeldir. Üst düzey kalite standartlarına sahip olan ve kullandıkça teknik özellikleri ile kısa sürede tıkanıklığı gideren makinelerdir. Kullanımı, manevraları son derece pratik olan rögar açma makinası bilgisayarlar ile bağlantı kurularak bir uzman personel tarafından da izlenir. Bu sayede tıkanıklığın tam olarak nerede olduğu ve hangi sebepten ötürü meydana geldiği de daha kısa süre içerisinde keşfedilir.

Rögar Açma Makinası Özellikleri

Eski dönemlere ve klasik yöntemlere veda edilmesini sağlayan rögar açma makinası modellerimizde özellikler her zaman uluslararası standartlara sahiptir. Cadde ve sokaklarda bulunan tüm rögarlarda meydana gelen sorunların giderilmesinde önemli bir role sahip olan rögar açma makinası;

·Benzinle çalışan güçlü bir motor özelliğine sahiptir.

·30 litrelik su deposu alanı mevcuttur.

·Kesme derinliği 15 cm ile 18 cm arasında değişir.

·Bıçak kapasitesi 450 mm’dir.

·Zaman saati mevcuttur.

·Yağ sensörü mevcuttur.

·Zaman saati ve yağ sensörü göstergeleri ile yağ bitimini anlayabilir ve ne kadar sürede tıkanıklığın giderildiğini anlayabilirsiniz.

·Paket ölüleri 1040x1200x1080 mm’dir.

·Ağırlığı ise 200 kg’dır.

Bu makinalarımız insan gücü kullanmaya gerek kalmadan son derece profesyonel bir şekilde, teknolojik olarak, kimseye zarar vermeden, yollarda tahribata yol açmadan ve kısa süre içerisinde rögardaki sorunların giderilmesini sağlar.

Rögar Açma Makinası Fiyatları

Rögar açma makinası fiyatları ideal seviyelerde olmakla birlikte kolay ödeme seçenekleri kapsamında yer alır. Betoncular İnşaat Makinaları firması olarak tüm makine modellerimizde olduğu gibi rögar açma için kullanılan makinelerimizde de bütçe dostu olmaktan yanayız. Aynı zamanda firmamızdan bu makineleri;

·Güvenli alışveriş kapsamında temin edebilirsiniz.

·%100 orijinal ve garantili ürünlere sahip olabilirsiniz.

·İster kredi kartı ile ister havale ile ödeme yapabilirsiniz.

·Hızlı kargo alternatifimiz sayesinde stoktan teslim etiketli ürünlerimizi 24 saat içerisinde temin edebilirsiniz.

·Sipariş takibinizi müşteri çözüm merkezimiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Rögar Açma Makinaları Nasıl Kullanılır?

Gider açma makinası ya da rögar açma makinası olarak adlandırılan bu makinelerin kullanımı oldukça kolaydır. En gelişmiş tıkalı rögarları açma yöntemi olarak kullanılan makinelerimiz uzman personeller tarafından kullanılır. Dışarıda eğer bir bilgisayar varsa çok basit bir şekilde bilgisayar sistemi ile makine sistemi arasında bağlantı kurulur. Ardından bilgisayara görüntü aktarılır. Makinenin tıkanık ama boruları rögar kanalına doğru aktarılır. Görüntüleme başlar ve tıkanık kısım çekilir.

Rögar Açma Makinası Neden Gereklidir?

Son derece usta işi ve başarılı bir neticeye ulaşılmasını sağlayan rögar açma makinası modellerinin kullanımı neredeyse tüm rögar temizlikleri için gereklidir. Genel temizliklerin yanı sıra;

·Doğal unsurlardan nedeniyle meydana gelen tıkanıklıkları gidermek için,

·Kanalizasyona tanımlanamayan zararlı kimyasallar eklendiği için,

·Kanalizasyonlarda genel bir temizlik yapmak için,

·Kötü kokuları gidermek,

·Taşkınları engellemek,

·Şekilsiz nesneleri kanalizasyonlardan uzaklaştırmak için de makinaların kullanımına ihtiyaç duyulur.

Betoncular İnşaat Makinaları firması olarak Türkiye’nin en başarılı imalatçısı olmaya devam ediyor ve tüm makine modellerimizi sıfır şeklinde sizlere sunuyoruz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.